Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ




Η SMART-BUILDINGS δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και παρέχει λύσεις αυτοματισμού ("έξυπνο" σπίτι ή smart home) με τεχνολογία instabus EIB (κατασκευή-μελέτη-επίβλεψη-προγραμματισμός).Έχουμε πιστοποιηθεί από την EIBA/KONNEX για την εφαρμογή της τεχνολογίας EIB/KNX.
Η συνεχής ενασχόληση και ενημέρωση μας για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα, καθώς και η αποκτηθείσα πείρα, εγγυώνται αποτελέσματα που ικανοποιούν οποιαδήποτε απαίτηση.
Η τεχνολογία των έξυπνων κτιρίων μπορεί να επιτευχθεί σε νέα κτίρια (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι) όσο και σε υπάρχουσα, καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματων συστημάτων.
Οι απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι αυξημένες αυτές απαιτήσεις προβάλλονται από τους τελικούς καταναλωτές που ζητούν περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερη εμφάνιση, εξοικονόμηση ενέργειας, δυνατότητες κεντρικού και τοπικού ελέγχου . Σήμερα οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, θα πρέπει να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα και ευέλικτα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις μας.


Για εσάς που κτίζεται ή ανακαινίζεται, ελάτε να κλείσουμε ένα ραντεβού με μια κάτοψη του κτιρίου σας (οικία, επαγγελματικός χώρος), έτσι ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς καμία επιβάρυνση.
Υπεύθυνος : ΣΕΣΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
ΕΚΘΕΣΗ : Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 419 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ – Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τηλ/fax : 210 6001816 , Κιν. 6945 898094
ΕΔΡΑ : ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 50 & ΣΑΜΟΥ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Τηλ : 210 4317731
URL:
http://www.smart-buildings.gr/
E–mail: info@smart-buildings.gr
.........................................................................................................................................................................
Σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παναγιώτη,

Ειναι εύκολο να μου δώσεις πληροφορίες (τιμή,manual,βάση δεδομένων,κτλ.) για την οθόνη αφής της JUNG ;
Σου εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία.

Μάρκος Αλεξάκης

SMART-BUILDINGS είπε...

Μάρκο,

Όλα τα στοιχεία θα τα λάβεις στο e-mail σου.

Φιλικά
Παναγιώτης